Bemutatkozás

Magamról pár szóban… Kondorosi Kata vagyok, kezdetben “mégsemállatorvos”, inkább villamosmérnök, programozó, majd orvosi műszer kereskedő/szervizmérnök, gyerekkoromtól némi spirituális érdeklődéssel, mely idővel csak fokozódott. Már egészen kis koromban tudtam, hogy nekem egyszerűen segítenem kell. Hogy hogyan, arról akkor még sok elképzelésem nem volt. Azóta – az önismeretnek, tanítóimnak és társaimnak hála – sok új vonásomat fedeztem fel, így a fenti lista folyamatosan bővül…

Villamosmérnökként mindig a tényeket, a láthatót, leírhatót figyeltem, de legbelül mindig úgy éreztem, mindent Egy valami mozgat. Valami, ami rendet tart ebben a világban, s így a látszólagos véletlenek sorai végül olyan helyzeteket teremtenek, melyeket megértve és átérezve többként léphetünk tovább.

Transzperszonális Életút-tanácsadóként most már tudom, a nehézségek, a kezelhetetlennek tűnő helyzetek, az ellenségesnek tűnő emberek, mind egy célt szolgálnaksegítenek szembenézni magunkkal, berögzült mintáinkkal, hogy azokat átformálva új valóságot teremthessünk magunknak. 

Tudom és megtapasztaltam, hogy van kihez fordulnom azokban a helyzetekben, amikor szeretném “kívülről” is látni magam, amikor a közvetlen környezetem nem tud segíteni, amikor jól jönne egy friss gondolat, esetleg új szempont. Ebben segítek én is a hozzám fordulóknak. Hiszem, hogy mindenki megtalálja a számára éppen szükséges legoptimálisabb segítséget, de az már rajta múlik, hogy él-e vele.

Saját segítő munkám alappillérei egyéb tanulmányaim és személyes tapasztalataim mellett a “TÉT®-rendszer” szerinti életút tanácsadás és a “Holistic Pulsing”, mely egy igazán hatékony, testet-lelket-szellemet átjáró lazító módszer. Ezekkel támogathatlak a feszültnek megélt helyzetekben, kicsit eltávolítva a problémádtól oda, ahonnan biztonságban érezve magad visszanézhetsz, ráláthatsz a valódi okokra és megtalálhatod a számodra legmegnyugtatóbb megoldásokat.

Mert a megoldás a Te kezedben van és ha megnyugszol, meg is találod! 

Várlak szeretettel, ha Te is szívesen megéreznéd, átélnéd a ringatás pihentető erejét vagy szeretnél új nézőpontokat kapni a hétköznapokhoz!

(Az általam végzett szolgáltatások nem egészségügyi szolgáltatások, nem végzek pszichoterápiát, kompetenciám szerint céljuk a hozzám forduló egészséges személyeknek az általuk megjelölt témában új nézőpontok keresése, felvetése és azok átbeszélése, illetve pihentető kikapcsolódásuk biztosítása.)

 

Kondorosi Kata