Bemutatkozás

Magamról pár szóban… Kondorosi Kata vagyok, kezdetben “mégsemállatorvos”, inkább villamosmérnök, programozó, majd orvosi műszer kereskedő/szervizmérnök, gyerekkoromtól némi spirituális érdeklődéssel, mely idővel csak fokozódott. Már egészen kis koromban tudtam, hogy nekem egyszerűen segítenem kell. Hogy hogyan, arról akkor még sok elképzelésem nem volt. Azóta – az önismeretnek, tanítóimnak és társaimnak hála – sok új vonásomat fedeztem fel, így a fenti lista folyamatosan bővül…

Villamosmérnökként mindig a tényeket, a láthatót, leírhatót figyeltem, de legbelül mindig tudtam, mindent Egy valami mozgat. Valami, ami rendet tart ebben a világban, s így a látszólagos véletlenek sorai végül olyan helyzeteket teremtenek, melyeket megértve és átérezve többként léphetünk tovább.

Transzperszonális Életút-tanácsadóként és Holistic Pulsing terapeutaként most már tudom, a nehézségek, a kezelhetetlennek tűnő helyzetek, az ellenségesnek tűnő emberek, mind egy célt szolgálnaksegítenek szembenézni magunkkal, berögzült mintáinkkal, hogy azokat átformálva új valóságot teremthessünk magunknak. 

Tudom és megtapasztaltam, hogy van kihez fordulnom azokban a helyzetekben, amikor szeretném “kívülről” is látni magam, amikor a közvetlen környezetem nem tud segíteni, amikor jól jönne egy friss gondolat, esetleg új szempont, vagy amikor túl nehéz egyedül. Ebben segítek én is a hozzám fordulóknak. Hiszem, hogy mindenki megtalálja a számára éppen szükséges legoptimálisabb segítséget, de az már rajta múlik, hogy él-e vele.

Saját segítő munkám alappillérei egyéb tanulmányaim (pl. kineziológia) és személyes tapasztalataim mellett a “TÉT-rendszer” szerinti életút tanácsadás és a “Holistic Pulsing”, mely egy igazán hatékony, testet-lelket-szellemet átjáró relaxáló módszer. Ezekkel támogathatlak a feszültnek megélt helyzetekben, kicsit eltávolítva a problémádtól oda, ahonnan biztonságban érezve magad visszanézhetsz, ráláthatsz a valódi okokra és megtalálhatod a számodra legmegnyugtatóbb megoldásokat.

Mert a megoldás a Te kezedben van és ha megnyugszol, meg is találod! 

Várlak szeretettel, ha Te is szívesen megéreznéd, átélnéd a ringatás ősi erejét vagy szeretnél tanácsadásra jönni!

Kondorosi Kata

***

A két terapeutát igénylő kezelések alkalmával Antal Gabriellával dolgozunk együtt, ezért szeretném őt is bemutatni.

“A szabadság a legmagasztosabb érték, amely csak az őszinte cselekvés által valósulhat meg.”

Ez a lelkem igazi, legmélyebb vágya. A belső szabadság állapota. Hosszú és nehéz  út vezetett idáig, ahol most vagyok. Egy erősen materialista beállítottságú orvoscsaládtól a Minden Egy igazságáig. A majd 2 évtizedes patikai munkától a lélekkel való foglalkozásig. A  hagyományos gyógyszerek mindenhatóságába vetett hittől az alternatívákon át (a gyógynövények, a homeopátia, az energia, a reflexológia, a Bach virágterápia, a Holistic Pulsing…stb) – a mindennek megvan a helye, ideje, rendeltetése és a szükségessége – bizonyosságáig. Most először érzem azt, hogy a helyemen vagyok. Tudom, hogy a jó úton járok, és mi a feladatom.

Megérte a sok éves belső küzdelem. Hálás vagyok, hogy sok nagyszerű emberrel találkozhattam, akik kísértek és kísérnek most is tovább. Köszönöm nekik!

És most már az a dolgom, hogy én kísérjelek Téged, ha akarod!

Antal Gabriella