“Páros EgyMásra Hangolódás” kezelés – két személy részére

Szeretnéd, ha szeretteidhez újra nyitott és bizalommal teli kapcsolat fűzne, megértve és elfogadva egymást?

Ezt a változatot akkor válaszd, ha van az életedben egy olyan másik személy, akivel szeretnéd rendezni a kapcsolatodat, újra harmóniába hozva azt. Ehhez az ő közreműködése is szükséges, hiszen kettőtöket egyszerre, egymás mellett kezelünk.

 

Ajánljuk:
 • pároknak,
 • anyáknak (vagy apáknak) és gyermekeiknek,
 • családtagoknak,
 • barátoknak,
 • egyéb fontos emberi kapcsolatok esetén.
Érezted már, hogy ha valakivel tudatosan odafigyelve egy ritmusra lélegzel, egyszerre mozdulsz, akkor könnyen egy hullámhosszra kerülsz vele?

Módszerünkkel kettőtöket egymás mellett, párhuzamosan kezelünk, létrehozva egy közös, védett energetikai egységet köztetek. Miután külön-külön rátaláltok a saját belső ritmusotokra, és elértétek azt az igazán mély és pihentető tudatállapotot, ami az ébrenlét és az alvás határán mozog, nyitottá váltok arra, hogy ezután a közös ritmus megtalálásával az összhangot erősítsük anélkül, hogy nektek eközben bármit is tennetek kellene. Az eredmény, hogy miután külön-külön is ellazultok, az összehangolódás létrejöttével a kezelés után könnyebben „simultok egymáshoz” a hétköznapi, korábban esetleg tüskés helyzetekben is.

Pároknak:

 A párkapcsolat az ember életében az egyik legfontosabb dolog. Ha párkapcsolati problémád van, az a jó hír, hogy van párod! 🙂 Akkor meg miért ne tennétek meg mindent annak érdekében, hogy működőképes, sőt, boldog legyen a kapcsolatotok? A kezelést akkor ajánljuk, ha például:
 • feszültség van köztetek és a piszkálódáson és odamondogatáson túl inkább a másikat megérteni és magadat megértetni szeretnéd,
 • közelebb szeretnétek kerülni egymáshoz egy eltávolodott időszak után, (pl. családalapítás vagy a család bővülése utáni fáradtság miatti feszültség, az új élethelyzet megszokásával járó nehézségek, egyik fél távoli munkavállalása, stb.)
 • úgy érzitek, régóta tartó kapcsolatotokban egyikőtök változik, a másik pedig nem is tudja vagy nem is érti, hogy valójában mi történik,
 • olyan traumatikus esemény terheli a kapcsolatotokat, amikor szükség lenne egymás támogatására, de nem találjátok a kapcsolódási pontot egymáshoz, és így a kivezető utat a helyzetből,
 • az addig meglévő családi egyensúlyotok valamiért megbillen (pl. gyermekek kirepültek, nyugdíjazás, stb.),
 • vagy ha egyszerűen csak még boldogabbak szeretnétek lenni egymással, és a meglévő összhangot még jobban elmélyítenétek.

 

Anyáknak és gyermekeiknek:

Akinek van gyereke, pontosan tudja, hogy az anyaság szuper-lila-boldog ködén túl (ami teljesen normális), akadnak bizony rázós és keményebb időszakok, vagy olyan negatív érzések is jelen lehetnek, melyek miatt az anyák azt érezhetik, nem tudnak megfelelni a társadalom által elvárt „jó anya” képnek. Emiatt bűntudatuk van, amit kompenzálva a gyerekkel való kapcsolatukat terhelik. Túlkompenzálva pl. nincsenek korlátok, ajándékáradat…,alul kompenzálva büntetés, túlzott szigor, bűntudatkeltés, stb.

Anyaként mind tudjuk, milyen szoros energetikai kapocs áll fent anya és gyermeke között a fogantatástól kezdve egészen fiatal felnőtt korig. Ezért sokszor olyan terheket is cipel a gyerek, amit tulajdonképpen az anya feladata lenne megoldani. Ezek nagyon megterhelik a gyermeket, ami későbbi kamaszkori, felnőttkori lelki problémák alapja lehet.
Minden anyának lehetősége van ezen helyzetek és feladatok által egy csodálatosan mély, gazdagító belső lelki fejlődésre, melyet gyermekével együtt élhet át. Az sem baj, ha csak utólag tudja leszűrni és tudatosítani az ezekben rejlő tanulságokat! A Páros EgyMásra Hangolódás Kezelés remek lehetőséget nyújt arra, hogy felismerd ezeket a feladatokat, és levedd a felesleges terheket magadról, és ezáltal a gyermekedről. Hidd el, neki éppen elég lesz annyi, hogy majd “csak” a saját feladatát teljesítse!

Így anyaként a következő esetekben érezheted szükségét a kezelésnek, a gyerek korának megfelelő helyzetekben:

(Fiatal felnőtt kortól már családi viszonylatban, családtagként kezeljük a két felet, ld. később.)

~ Anyáknak és kisgyermekeiknek (kb. 3 éves kortól kiskamasz korig -10/12 éves), ha:

 • olyan traumatikus esemény terheli a kapcsolatotokat, amikor mint anya nem tudsz túllépni lélekben a történteken, a gyerekedpedig viselkedési problémával reagál a helyzetre, (pl.„hiperaktív”, figyelemzavaros, túlzottan zárkózott, agresszív, hisztis, túlérzékeny, dadog, stb.)
 • várandósságod alatt lelki problémákkal küzdöttél, szülési nehézségek adódtak, (köldökzsinór probléma, farfekvés, császármetszés, koraszülés, stb.), melyek maradandó fizikai elváltozást nem okoztak a gyermekednél, de érzelmileg még mindig érzékenyen érint mindkettőtöket,
 • az anyaság elfogadása nehéz volt, vagy még mindig nehéz számodra, (pl. egy váratlan vagy nemkívánt terhességnél),
 • gyermeked nehezen illeszkedik be a közösségbe, esetleg hosszan tartó és vissza-visszatérő betegségekkel reagál, (pl.fül-orr-gégészeti problémák, hányás/hasmenés, láz – természetesen a megfelelő pillanatra időzítve 🙂 ),
 • gyermekednek indokolatlanul tanulási nehézségei vannak, vagy teljesítménye hirtelen lecsökken, esetleg visszatérő, szervi okot kizárható fizikai tünetei vannak, (pl. hasfájás, fejfájás, hajtépés, körömrágás, stb.) – ebben az esetben elegendő lehet az egyéni kezelése is, de a páros kezeléssel kifejezetten segítheted őt,
 • örökbe fogadtad a gyermeked, és szeretnél közelebb kerülni hozzá,
 • bármi olyan számotokra nehéz helyzet adódott, amit itt nem soroltunk fel, de problémaként éled meg kettőtök viszonyában.
~ Anyáknak és kamasz gyermekeiknek (kb. 10/12 éves kortól fiatal felnőtt korig – ha gyermeked egyáltalán bármiféle együttműködési szándékot mutat, és hajlandó veled eljönni), mert tapasztalataink szerint 14-17 éves kor körüli időszakban az anya az utolsó, akivel bárhova is menne:) , akkor az előzőekben a kisgyermekeknél felsoroltakon túl, ha:
 • gyermeked mintaszerűen viselkedik, nem „lázad”, nem próbál egyéni úton járni, túlságosan meg akar felelni továbbra is, túlzottan magas elvárásai vannak saját magával szemben (ne aggódj, ebben az esetben nem „rontjuk el”, csak ellazítjuk kicsit, és stresszmentesítjük :), ha hagyja),
 • gyermeked túl komoly, nem barátkozik, esetleg naphosszat a számítógép előtt ül,
 • gyermeked egészséges mértékben lázad, próbálja kialakítani saját magát, még együttműködésre is kész, de úgy érezed, nem találjátok a közös hangot vagy nem tudod elfogadni azt, hogy másképp lát, él meg dolgokat, talán mert te annak idején más típusú kamasz voltál,
 • gyermeked olyan káros szokásokat vett fel, melyekről belátja, hogy rombolják és változtatna, de nem tudjátok, hogyan fogjatok hozzá (pl. dohányzás, ivás, kábítószer használat),
 • gyermeked rossz társaságba keveredett és nem tud szabadulni, holott szeretne, mert ő is belátja, nem ott lenne a helye.
Ebben az életkorban az egyéni terápia egy kamasz számára általában elfogadhatóbb, de ha mégis együttműködési hajlandóságot látsz nála a páros kezelésre, ragadd meg az alkalmat, mert kettőtök kapcsolatában csodákat tehet.
Családtagoknak:
A családokban nem csak az anya-gyerek kapcsolat fontos, az összes családtag harmóniája szükséges egy élhető, boldog családi légkör kialakításához. Különösen fontos lehet pl. válás esetén a távolabb került fél (ez többnyire az apa) és a gyerekek viszonyának erősítése, stabilizálása.

Ha bármely családtagoddal (testvér, apa, anya, anyós, após ….) konfliktus adódik, vagy szeretnél javítani a vele való kapcsolatodon, akkor a Páros EgyMásra Hangolódás Kezelést érdemes kipróbálnotok!

Baráti és egyéb fontos kapcsolatok esetében:
A családi viszonylatokon túl pedig engedd szabadon fantáziád, bármilyen emberi kapcsolat minőségén javíthatsz.

 

Tehát ha úgy érzed, van olyan “Másik” az életedben, akivel szeretnéd (ismét) megtalálni, esetleg megtartani az összhangot, gyertek el együtt és élvezzétek a Páros EgyMásra Hangolódást!

És végül a legfontosabb: elengedhetetlenül szükséges, hogy MINDKETTEN akarjatok résztvenni a kezelésen, mindkettőtökben legyen meg a vágy és a cselekvés szándéka az esetlegesen kialakult helyzet megváltoztatására, megjavítására.

 

Várunk Benneteket szeretettel: 

Kata és Gabi

 

***

Visszajelzések:

„Bár kapcsolatunk harmonikus és boldog, nemzetközi párként nyitottak vagyunk új módszerekre, melyek személyiségünk megismerésében, felfedezésében segíthetnek, és ezzel is áthidalhatjuk az esetleges nyelvi és kulturális különbségekből adódó feszültségeket. (Vannak. 🙂 ) Mindketten emberekkel/ gyerekekkel dolgozunk, ezért nagyon fontosnak tartjuk saját stabilitásunkat, hogy másokat is segíteni tudjunk. Én már Gabinál kipróbáltam a Holistic Pulsing (Lélekmasszázst), de mivel csak egy alkalomra volt időnk, sajnos túlságosan figyeltem, mi történik a testemben a kezelés alatt. Ennek ellenére, ami rögtön megfogott és meggyőzött, az a ringatás megnyugtató, biztonságot adó mivolta volt. A páros kezelésnél Kata kezei közé kerültem, páromat Gabi kezelte. Bár ez alkalommal is eltartott egy ideig, de Gabi és Kata harmóniája végül kikapcsolta a kontrollomat, és csak a biztonság és a lebegés maradt. Eltűnt idő, tér, test. Csak vagyok, vagyunk, külön, és mégis együtt. Biztonságban, harmóniában, szeretetben. És utána? Ugyanez. Nem szégyellem kimondani, leginkább turbékoló gerlepárhoz hasonlítottunk hosszú hetekig! Gyönyörű dolog volt megélni a harmónia harmóniáját! Most volt az esküvőnk, és úgy véljük, ebben a lányok keze is erősen benne van. :-)) Köszönjük Nektek!”

 

„Nem lehet leírni, milyen volt Nálatok, az érzések palettája annyival magasabban áll, mint a szó! Igazi harmóniát adtatok, tényleg egy rezgésbe kerül a két lélek, kamaszként szökdelve a réten, lebegés és egymásra találás érzés. Köszönjük!”