Önismereti konzultáció

Merre tovább?

Érezted már úgy, hogy a bizonytalan helyzetekben kikért tanácsok csak még nagyobb káoszt hoznak? Mindannyiunknak van egy belső iránytűje, sokszor mégsem bízunk benne. Ha egy arra járót megkérdezel, a saját tapasztalata alapján fog útba igazítani. Ismerős a helyzet?

Belevágjak? 
– “Persze, csináld!” / “Aludj rá egyet!”
– “Tervezd meg alaposan!” / “Ne aggódj annyit, majd lesz valahogy, ússz az árral!”

Szeretnéd kalibrálni a belső iránytűdet, hogy bízhass benne? Ha foglalkoztál már önismerettel, most összeillesztheted az eddig megszerzett mozaikokat. Ha most kezded ezt az utat, a sok “aha” élmény megmutatja az összefüggéseket az eddigi káoszban vagy bizonytalanságban. Megérted, miért terelnek az életed eseményei újra és újra ugyanabba az irányba. Képes leszel átlátni, hogy adott helyzetben melyik irány támogat és melyik hátráltat a célod elérésében.

A TÉT®-rendszer, mellyel ilyenkor dolgozunk, egy egyedülálló analógiás rendszer, ami több nézőpont összevetésének segítségével egy átfogó képet ad arról, melyek azok a témák, területek, amelyek kiemelt szerepet kapnak az életedben. Átláthatod, hogyan érdemes közelítened feléjük annak érdekében, hogy az így szerzett tapasztalatokat már a lehető legharmónikusabban tudd a hétköznapi életedbe integrálni. A TÉT®-rendszer megalkotója Dr. Hoffmann Gergely orvos, természetgyógyász, tanár, terapeuta és író, a TÉT® Akadémia vezetője. A felsoroltak alapján talán máris látható, hogy a sokféle nézőpont valóban garantált…

Ha kész vagy kezedbe venni a saját iránytűdet, szeretettel várlak egy kalibrálásra!

  • Egyszeri alkalom esetén lehetőséged van átfogó elemzést kérni, vagy konkrét probléma/élethelyzet esetén az adott téma köré is épülhet a tanácsadás.
  • Az 5 alkalmas tanácsadás lehetővé teszi, hogy az általános elemzést részletesebben áttekintve egy “térképet” készítsünk, melyben már összeállnak az eddig felfedezett kis mozaikok egy nagyobb, rád jellemző, egyedi képpé.
  • Kapcsolati elemzés lehetséges egyedül és az adott kapcsolatban szereplő felekkel együttesen is. Mindkét helyzet az adott kapcsolat feladataira ad rálátást. Az első esetben kifejezetten a jelenlévő fél lehetőségeire és mozgásterére fókuszálunk az adott kapcsolaton belül. Két kliens esetén viszont a számukra közös feladat mindkét oldalát elemezzük, természetesen kitérve a személyes lehetőségekre és jellemzőkre is.
  • Amennyiben úgy érzed, van olyan kérdés az életedben, amellyel szívesen foglalkoznál részletesebben is, több oldalról körbejárva azt, lehetőséged van hosszabb távú, akár 10, 15 vagy 20 alkalmas önismereti folyamatot is indítani.

Az általam végzett szolgáltatások nem egészségügyi szolgáltatások, nem végzek pszichoterápiát, kompetenciám szerint céljuk a hozzám forduló egészséges személyeknek az általuk megjelölt témában új nézőpontok keresése és felvetése.