Holistic Pulsing

“A bennünk élő örök gyermek visszavágyik az anyai biztonságba, a szeretet ölébe. Lett légyen az író, tanár, kétkezi munkás, vagy akár a felületen csillogó-villogó közszereplő. A lelke mélyén mindenki simogatásra vágyik.”  (Jókai Anna )

 

Születésünktől fogva, sőt, már magzati korunkban is hat ránk a világ, mely ezáltal állandó változásra kényszerít bennünket. Eleinte édesanyák szívdobogása hangol minket, kisgyermekként felfedezve környezetünket szüleink ölelő karjaiban nyugodhatunk meg. Kamaszként kialakítjuk saját szokásainkat, majd felnőtté válva ideális esetben felvesszük a ritmust, és tudjuk, érezzük, mikor engedjünk a változás késztetésének, és mikor álljunk még ellen egy kicsit. A problémák (testi, lelki, pszichoszomatikus tünetek) akkor keletkeznek, ha kiesünk ebből a mindent átható és irányító, ősi ritmusból. Éppen ezért fontos, hogy odafigyeljünk a megfelelő feltöltődésre, pihenésre, megelőzve ezek kialakulását.

A Holistic Pulsing módszer egy, az ausztrál őslakóktól származó gyengéd, mégis intenzív lazítási technika. Az álom és az ébrenlét határán egyensúlyozva, a lágy, ringató, pulzáló mozdulatok és érintések váltakozásával megteremti a test-lélek-szellem közös harmóniáját, összekapcsolva az ősi ritmust saját belső ritmusoddal, és ezáltal:

enyhül a mindennapos stressz,

fel tudod szabadítani és ezután másra fordítani az állandósult stressz kompenzálására pazarolt energiádat,

– hatásos támogatást kapsz az önismereti munkád során.

 

***

Kinek ajánlott? 

Magukat egészségesnek érző, csupán kikapcsolódni vágyó személyeknek segít az ellazulásban, illetve a nyugalom fenntartásában.

A szolgáltatás nem egészségügyi szolgáltatás, így nem tudja, és nem is kívánja az orvoslást helyettesíteni. Mint kiegészítő és támogató eszköz, meglepő sikereket képes elérni, azonban ilyen esetben kizárólag a kezelést végző szakember tájékoztatásával, beleegyezésével és javaslatával vehető igénybe.

 

Mire érdemes készülni előzetesen? 

A megbeszélt alkalomra kényelmes, laza ruhában érdemes érkezni, vagy azt magukkal hozni, fázósoknak érdemes vékony hosszúujjú felsőt választani. Egy-egy alkalom időtartama általában 50-60 perc.

 

Kinek nem ajánlott vagy tiltott a szolgáltatás igénybevétele?

– A szolgáltatás nem ajánlott:

 • főétkezést követő 1 órán belül
 • kiterjedt bőrprobléma esetén, ha a fogások fájdalommentes kivitelezése nehézkes
 • egyéb fizikai sérülés vagy izületi probéma esetén, ha a fogások fájdalommentes kivitelezése nehézkes
 • kiterjedt, gyulladt visszerek esetén
 • várandós állapotban, amennyiben a vendég nem kapott még előzetesen lélekmasszázs kezelést, illetve a várandósság 6. hónapjától a szülésig (problémamentes várandósság esetén a vendég kifejezett kérésére végezhető)

– A szolgáltatás TILOS:

 •  fertőző betegség esetén
 •  láz esetén
 • alkohol ill. drog befolyása alatt álló személynél
 • veszélyeztetett terhesség esetén
 • műtét utáni vagy egyéb okból állandó orvosi felügyeletet igénylő személynél
 • életveszélyes állapotot előidéző betegség (stroke, infarktus, stb.) lezajlása utáni orvosi megfigyelés alatt álló személynél, gyógyszerbeállítási időszakban

Életveszélyes állapotot előidéző betegségen (stroke, infarktus, stb.) valaha átesett vendégek beállított gyógyszerek szedése mellett is csak írásos orvosi engedéllyel vehetik igénybe a szolgáltatást!